Wat onderscheidt een huis van een thuis?

Warmte, eigenheid en een snuifje nostalgie (en de letter ’t’, dat ook). In een huis woon je, in een thuis lééf je. Een thuis vertelt een verhaal. Een thuis herbergt alles wat je waardevol is: lieve mensen, trouwe huisdieren, schatten op zolder.

Uiteraard kies je dan voor interieur dat jouw verhaal vertelt. En dat soort maatwerk vind je niet zomaar in een toonzaal. EMBA verrijkt jouw verhaal, last de eindjes aan elkaar en zorgt dat het ijzersterk staat. We denken creatief en conceptueel mee om jouw huis-, tuin- of meubeldroom waar te maken.

Achter ijzersterk maatwerk, hoort een ijzersterk duo.

Gino, de vakman met een laserscherp oog voor detail. Eén die niet veel uitleg verkoopt, omdat hij te druk bezig is met luisteren naar je wensen. De stielman die trots is op zijn ambacht, en kosten noch moeite spaart om ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen overtroffen worden.

Nele, het zakelijk brein dat de taal van staal spreekt. Die zorgvuldig het hele traject begeleidt en meedenkt voor een oplossing, al is die niet altijd voor de hand liggend. De grootste supporter van haar man en drijvende kracht achter EMBA.

Ze zijn niet alleen het duo achter EMBA, maar ook de gelukkige ouders van Emma en Baziel, verzorgers van hun viervoetige vrienden en levensgenieters die huiselijke gezelligheid héél hoog in het vaandel dragen.